toggle-left toggle-right
RMTV

Segítségnyújtás a felelős állattartóknak

Segítségnyújtás a felelős állattartóknak A 17. kerület Önkormányzata kiemelt figyelmet fordít az állatok védelmére és a kulturált állattartás feltételeinek megteremtésére. E célból született meg mintegy 5 esztendeje az Állatbarát Rákosmente koncepció.

Klubnap a Rákoshegyi Közösségi Házban

Klubnap a Rákoshegyi Közösségi Házban A veszélyhelyzet elmúltával ismét sor kerülhet egyebek mellett a klubnapokra is. Ennek okán július 7-én a Vakok és Gyengénlátók Közép-magyarországi Regionális Egyesületének XVII. kerületi szervezete a járványügyi intézkedések enyhítését követően szintén megtarthatta első találkozóját.

Ismét nemzeti konzultációt hirdetett a kormány

Ismét nemzeti konzultációt hirdetett a kormány Magyarország kormánya kilencedik alkalommal hirdetett nemzeti konzultációt, amelyben ismételten sokakat érintő, fajsúlyos témákban kéri ki az állampolgárok véleményét.

Védekezés a viharkárok időszakában

Védekezés a viharkárok időszakában A heves viharok során a legfontosabb, az emberi élet védelme. A személyi sérülésekkel járó baleseteket leggyakrabban a megrongálódott felső vezetékek, az özönvíz-szerű esőzés, illetve az utakra, járdákra, autókra dőlő fák okozzák, de számos egyéb kockázatos eseményt is okozhat a viszontagságos időjárás.

Már a magyar Telekom IPTV hálózatán is fogható a Rákosmente TV

Már a magyar Telekom IPTV hálózatán is fogható a Rákosmente TV A Rákosmente TV ezúton tájékoztatja a lakosságot, hogy a Televízió adása 2018 október elsejétől a UPC 510-es digitális, a Digi C6 182,5 MHz analóg és a 410,00 MHz digitális programkiosztásában, illetve a Telekom 230-as digitális és IPTV hálózatán a 265-ös csatornahelyen is látható.

« »
videók
hírek
Élő adás
NMHH


A Rákosmente TV médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra program keretében támogatja
facebook