toggle-left toggle-right
RMTV

Jó ütemben haladnak Rákoscsaba központjának felújítási munkálatai

Jó ütemben haladnak Rákoscsaba központjának felújítási munkálatai A Fővárosi TÉR-KÖZ pályázat keretében nyert támogatásnak köszönhetően megújulnak Rákosmente külső városrészei. Április eleje óta tartanak a munkálatok az idén 950 éves Rákoscsabán, az úgynevezett Litera tér program során ugyanis megújul a kerületrész központja. A megvalósítás a megfelelő ütem szerint halad, így a megújult közteret a kiírt időpontban, azaz június 30-án átadhatják.

Sószobát kaptak a gyerekek

Sószobát kaptak a gyerekek Riz Levente polgármester Koszorúsné Tóth Katalin önkormányzati képviselő segítségével vágta át a szalagot, és nyitotta meg az önkormányzati támogatással létrehozott sószobát gyermeknap alkalmából a Kippkopp Bölcsődében. Ez a helyiség a tizenegyedik, amit rákosmenti intézményekben hoztak létre.

Könnyítenek a gyermekes családok helyzetén

Könnyítenek a gyermekes családok helyzetén A gyermekek intézményi étkeztetése komoly anyagi megterhelést jelent a családoknak. Ezért jövőre 79 milliárd forintot fog biztosítani a kormány a gyermekek étkezésének támogatására. – közölte Novák Katalin, család-, ifjúság- és nemzetközi ügyekért felelős államtitkár.

Népzenei jártasságukat bizonyították

Népzenei jártasságukat bizonyították Tizedik alkalommal rendezték meg a Rákoshegyi Bartók Zeneházban a Fehér Galamb Országos Népzenei Versenyt május 26-án, a hagyományokhoz híven a hónap utolsó pénteki napján. Idén is az ország több pontjáról érkeztek gyermekek, hogy egy előzetes régiófordulón való továbbjutás után bemutassák tehetségüket.

Gulyásmajális főzőversennyel

Gulyásmajális főzőversennyel Jó hangulatú délelőttöt és kora délutánt töltöttek együtt pedagógusok, diákok, szülők és hozzátartozók a Podmaniczky Evangélikus Általános Iskola tavaszi Családi napján. A rendezvény már évek óta gazdag kínálattal várja az érdeklődőket.

« »
videók
hírek
Élő adás

Jelenleg adásban

>>

Következő műsorok

>>
>>
>>
NMHH


A Rákosmente TV médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra program keretében támogatja
facebook