toggle-left toggle-right
RMTV

Felkészítő órákon fejlesztik az iskolaérettséget

Felkészítő órákon fejlesztik az iskolaérettséget 17. kerületi óvodásokat várnak a Szabadság Sugárúti Általános Iskola pedagógusai arra a februártól májusig tartó intenzív, játékos, mozgással vegyített iskolaváró foglalkozássorozatra, amely az óvoda és az első osztály közötti váltást könnyíti meg a gyerekek számára.

Meglett a szükséges ajánlások többszöröse

Meglett a szükséges ajánlások többszöröse Az Országos Választmány január 16-i ülésén nevezték meg a Fidesz - Magyar Polgári Szövetség és a Kereszténydemokrata Néppárt egyéni jelöltjeit a 2018-as országgyűlési választásra. A budapesti 14. számú egyéni választókerület jelöltje ezúttal is Dunai Mónika, Rákosmente, Kőbánya-Kertváros, illetve az Újhegyi lakótelep jelenlegi országgyűlési képviselője lett, akinek már az első napon a szükséges ajánlások többszörösét, összesen 2165 darabot sikerült összegyűjtenie.

A katonai hivatást népszerűsítették

A katonai hivatást népszerűsítették Február 20-án a Magyar Honvédség Toborzó Irodája különféle szimulátorok, szakmai kiadványok segítségével, valamint interaktív pályaorientációs előadás keretében ismertette a honvédelem sokszínűségét a Gregor József Általános Iskolában.

Jótékonysági gálaestet tartottak a Gregor iskolában

Jótékonysági gálaestet tartottak a Gregor iskolában A Nemzedékek Egymásért Egyesület szervezésében jótékonysági gálaestre került sor a Gregor József Általános Iskola tornatermében. A „Függöny felgördül” című koncerten a Magyar Honvédség Központi Zenekara, valamint a Madách Színház magánénekesei olyan világhírű musicalekből adtak elő részleteket, mint a Nyomorultak, a Hair vagy a Mamma Mia.

Idén is átadták a „Rákoskertért” díjat

Idén is átadták a „Rákoskertért” díjat Idén is átadták a „Rákoskertért” díjat, melynek adományozásával Rákosmente önkormányzatának képviselő testülete azon a polgárok tevékenységét ismeri el, akik példamutatásukkal, maradandó alkotásaikkal, munkásságukkal jelentősen hozzájárultak Rákoskert városrész szellemi és anyagi gyarapodásához. Ez alkalommal Ifj. Tisevits Dezsőt jutalmazták.

« »
videók
hírek
Élő adás
NMHH


A Rákosmente TV médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra program keretében támogatja
facebook