toggle-left toggle-right
RMTV

Új ügyfélhívó rendszer Rákosmente Önkormányzatánál

Új ügyfélhívó rendszer Rákosmente Önkormányzatánál A közelmúltban Rákosmente Önkormányzata a mai modern kor elvárásainak megfelelő hívórendszert létesített a városháza ügyfélszolgálati irodájánál. Ezentúl a 17. kerületi lakosok a portán elhelyezett érintőképernyőn igényelhetnek sorszámot.

Befejeződött a járdaszakasz felújítása

Befejeződött a járdaszakasz felújítása Egy - helyenként keskeny és töredezett felületű - járdaszakasz újult meg a Rákoskerten található Erzsébet körút 26-54. szám között. A megvalósuló beruházás a jövőben balesetmentes közlekedést biztosít az iskolába igyekvő gyermekek és a babakocsit toló szülők számára.

Szimpózium a B.L. Terem udvarán

Szimpózium a B.L. Terem udvarán Május 7-én „Az idő alaktana II.” címmel szabadtéri szimpóziumra került sor a B. L. Terem udvarán, ahol a megjelentek a koronavírus járvány miatti hatályos egészségügyi óvintézkedések betartásával tekinthették meg B. Laborcz Flóra ötvösművész és Benedek József szobrászművész korábbi alkotásait.

Egyre erősebbé válik az UV-sugárzás

Egyre erősebbé válik az UV-sugárzás Tavasszal az időjárás sok esetben szeszélyes lehet, éppen ezért a bőrgyógyász szakorvosok arra hívják fel az érintettek figyelmét, hogy már májustól óvják bőrüket az egyre inkább jelen lévő UV-sugárzástól, abban az esetben ugyanis, ha nem követik a fokozatosság elvét,akár napszúrást is kaphatnak.

Műsorunk analóg továbbítása technikai okok miatt megszüntetésre került

Műsorunk analóg továbbítása technikai okok miatt megszüntetésre került 2020.09.01 napjától a DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. és Társaságunk között létrejött megállapodás értelmében a szolgáltató hálózatán műsorunk analóg továbbítása technikai okok miatt megszüntetésre került. A lényegesen jobb kép- és hangminőséggel történő digitális sugárzás továbbra is elérhető marad.

« »
videók
hírek
Élő adás
NMHH


A Rákosmente TV médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra program keretében támogatja
facebook