toggle-left toggle-right
RMTV

Rákosmenti iskolások kerékpárversenye

Rákosmenti iskolások kerékpárversenye A Czimra Gyula, a Zrínyi Miklós, a Podmaniczky János Evangélikus és a Gregor József Általános Iskola ötödik, hatodik, hetedik és nyolcadik osztályos diákjai érkeztek április 18-án a Jókai Mór Református Általános Iskolába, hogy összemérjék tudásukat az ott tanulókkal egy biciklis akadálypályán.

Kisgyermeknevelőket jutalmaztak

Kisgyermeknevelőket jutalmaztak Ápilis 21-én tartották meg a Bölcsődék Napját Rákosmentén. Ezúttal a Kaszáló utcában található Gólyafészek Bölcsőde adott otthon a rendezvénynek, amelynek keretében esztendőről esztendőre a 17. kerület valamennyi bölcsődéjéből egy-egy olyan személyt jutalmaznak, aki az adott évben a legkimagaslóbb szakmai teljesítményt nyújtotta.

Ergométeres versenyt tartottak

Ergométeres versenyt tartottak Beltéri evezőpados versenyt rendeztek a Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskola és Gimnáziumban április 19-én hetedik és nyolcadik osztályos tanulók számára. Összesen tizenkét intézményből érkeztek diákok, akik négyfős csapatokban és egyéniben nevezhettek a megmérettetésre, és valamennyiüknek 500 méteres távot kellett teljesíteniük a gépeken.

Rákosmente is csatlakozott az I bike Budapest rendezvényhez

Rákosmente is csatlakozott az I bike Budapest rendezvényhez 2018. április 22-én ismét megtartották az I bike Budapest elnevezésű rendezvényt, amelynek célja, hogy felhívja a figyelmet a főváros kerékpáros infrastruktúrájának fejlesztésére. A kezdeményezéshez a hagyományoknak megfelelően XVII.kerületi biciklisek is csatlakoztak, hogy teljesítsék a közel 40 km-es távot.

Késely Ajna 2017 legjobb utánpótláskorú női sportolója

Késely Ajna 2017 legjobb utánpótláskorú női sportolója A XVII. kerületi kötődésű Késely Ajnát az Emberi Erőforrások Minisztériuma sportért felelős államtitkárságának ünnepségén 2017 legjobb utánpótláskorú női sportolójának választották, mivel a junior úszó világbajnokságon 400 méter gyorson egy aranyérmet, 200 és 800 méter gyorson két ezüstérmet szerzett, a felnőtt vb-n 400 méter gyorson pedig a hatodik helyet sikerült megszereznie.

« »
videók
hírek
Élő adás
NMHH


A Rákosmente TV médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra program keretében támogatja
facebook