toggle-left toggle-right
RMTV

Rákosmente Önkormányzatának januári testületi ülése

Rákosmente Önkormányzatának januári testületi ülése Január 20-án került sor a 2022-es esztendő első rendes testületi ülésére Rákosmentén. Amint arról Horváth Tamás polgármester egyebek mellett beszámolt: elindultak a Vidor utca meghosszabbítására irányuló munkálatok előkészületei.

Január 22-én írnak középiskolai felvételit a diákok

Január 22-én írnak középiskolai felvételit a diákok Január 22-én, reggel 10 órakor kezdődik az idei központi írásbeli vizsga, melynek sikeres teljesítése a hagyományos, azaz négyosztályos, illetve a 6-és 8 évfolyamos gimnáziumban való továbbtanulás alapfeltétele. A felvételin való részvételi szándékról tavaly év végéig kellett nyilatkozniuk az érintett diákoknak.

Tartalmas évet zárt a Zöld XVII Egyesület

Tartalmas évet zárt a Zöld XVII Egyesület A legtöbb intézményhez, közösséghez hasonlóan, a Zöld XVII Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Városfejlesztési Egyesület működését is jelentős mértékben korlátozta a pandémia az elmúlt esztendőkben. Ugyanakkor a lehetőségekhez képest igencsak tartalmas évet tudhat maga mögött a szervezet.

Ökumenikus Imahét Rákosmentén

Ökumenikus Imahét Rákosmentén Az Ökumenikus Imahét 1908 óta kerül megrendezésre. A nyolc napon át tartó esemény alkalmával a különböző felekezetű gyülekezetek tagjai a Krisztus-hívők egységéért imádkoznak.

Műsorunk analóg továbbítása technikai okok miatt megszüntetésre került

Műsorunk analóg továbbítása technikai okok miatt megszüntetésre került 2020.09.01 napjától a DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. és Társaságunk között létrejött megállapodás értelmében a szolgáltató hálózatán műsorunk analóg továbbítása technikai okok miatt megszüntetésre került. A lényegesen jobb kép- és hangminőséggel történő digitális sugárzás továbbra is elérhető marad.

« »
videók
hírek
Élő adás
NMHH


A Rákosmente TV médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra program keretében támogatja
facebook