toggle-left toggle-right
RMTV

Autokláv sterilizáló berendezést adott át a polgármester

Autokláv sterilizáló berendezést adott át a polgármester Rákosmente Önkormányzata nagy hangsúlyt fektet a korszerű egészségügyi ellátás megteremtésére, így a felnőtt fogorvosi ellátás minőségének javítására is. Ennek érdekében egy autokláv sterilizáló berendezést vásárolt az Egészségház utcai felnőtt fogorvosi rendelő munkatársai számára.

Folyamatosan korszerűsítik a rákosmenti oktatási intézményeket

Folyamatosan korszerűsítik a rákosmenti oktatási intézményeket A diákok és az amatőr futballkedvelők örömére, a közelmúltban megújult a Balassi Bálint Nyolcévfolyamos Gimnázium műfüves pályája. A kültéri sportlétesítményt – az elmúlt több mint 10 esztendőben – egy légbefúvásos sátor borította, mely balesetveszélyessé vált az évek alatt.

Enni adok - enni kapok dobozok Rákosmentén

Enni adok - enni kapok dobozok Rákosmentén Rákoshegyen, Rákoscsabán, valamint Rákosligeten egyaránt találhatunk olyan helyszíneket, ahol adománydobozba tett tartós élelmiszerrel segíthetünk a rászorulókon. Ezek a ládák mindig nyitva álnak mindenki előtt.

Új tájékoztató címkék a műszaki termékeken

Új tájékoztató címkék a műszaki termékeken Egységes Európai Uniós szabályok szerint, 2021. március 1-jétől egyes műszaki termékcsoportokon új típusú, egyszerűbb, de több információt tartalmazó energiacímkék jelentek meg.

Műsorunk analóg továbbítása technikai okok miatt megszüntetésre került

Műsorunk analóg továbbítása technikai okok miatt megszüntetésre került 2020.09.01 napjától a DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. és Társaságunk között létrejött megállapodás értelmében a szolgáltató hálózatán műsorunk analóg továbbítása technikai okok miatt megszüntetésre került. A lényegesen jobb kép- és hangminőséggel történő digitális sugárzás továbbra is elérhető marad.

« »
videók
hírek
Élő adás
NMHH


A Rákosmente TV médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra program keretében támogatja
facebook