toggle-left toggle-right
RMTV

Rákosmente Fő terére látogatott a Mikulás

Rákosmente Fő terére látogatott a Mikulás December 6-án Rákosmente Fő terére is megérkezett a Mikulás, aki számos apró meglepetést hozott a gyermekeknek. A jeles nap alkalmából emellett az Alma együttes interaktív koncerttel, a szervezők pedig ünnepi hangulattal várták az érdeklődőket.

Ülésezett a HEP és a RIT

Ülésezett a HEP és a RIT 2014-ben jött létre a helyi esélyegyenlőségi programért felelős fórum. A HEP ülését követően a Rákosmenti Idősügyi Tanács is megtartotta a 2023-as esztendő utolsó fórumát.

Biztonsági tanácsok az ünnepekre

Biztonsági tanácsok az ünnepekre Rákosmentén is az online térben elkövetett bűncselekmények voltak a legjellemzőbbek a 2023-as évben, így továbbra is arra hívja fel a XVII. kerületi Rendőrkapitányság a lakosság figyelmét, hogy legyenek az eddiginél is körültekintőbbek.

Mikulás Kupa Kyokushin Karate utánpótlás országos bajnokság

Mikulás Kupa Kyokushin Karate utánpótlás országos bajnokság Az RTK DOJO SE december 2-án tartotta meg a nagy hagyományokkal rendelkező Mikulás Kupa elnevezésű országos utánpótlás versenyét, melyre az idei esztendőben 35 egyesületből több mint 260 karatés nevezett.

Műsorunk analóg továbbítása technikai okok miatt megszüntetésre került

Műsorunk analóg továbbítása technikai okok miatt megszüntetésre került 2020.09.01 napjától a DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. és Társaságunk között létrejött megállapodás értelmében a szolgáltató hálózatán műsorunk analóg továbbítása technikai okok miatt megszüntetésre került. A lényegesen jobb kép- és hangminőséggel történő digitális sugárzás továbbra is elérhető marad.

« »
videók
hírek
Élő adás
NMHH


A Rákosmente TV médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra program keretében támogatja
facebook