toggle-left toggle-right
RMTV

Általános iskolás vívók megmérettetése

Általános iskolás vívók megmérettetése A Diadal Úti Általános Iskolában vívó szakedzőként tevékenykedő Budai István pedagógus ismét megszervezte a nagysikerű Budapest Párbajtőr Diákbajnokságot, Rákosmente Önkormányzata, a Kelet-Pesti Tankerületi Központ, a Magyar Vívószövetség valamint a Budapesti Honvéd Sportegyesület támogatásával.

Wass Albert emléknap

Wass Albert emléknap Wass Albert erdélyi magyar író és költő születésének 111., halálának 21. évfordulója alkalmából tartottak megemlékezést a róla elnevezett téren Rákoskerten, február 15-én. A 2008-ban felavatott első budapesti köztéri Wass Albert szobornál kezdődő eseményen lerótta tiszteletét többek között Dunai Mónika, Rákosmente országgyűlési képviselője, és Fohsz Tivadar alpolgármester.

Szerzői est a Bartók Béla Alapfokú Művészeti Iskolában

Szerzői est a Bartók Béla Alapfokú Művészeti Iskolában Zsúfolásig megtelt a Bartók Béla AMI hangversenyterme február 16-án, Décsi Magdolna és Gyarmati Károly zeneszerzők, pedagógusok közös koncertjén. Az esemény, az intézmény fennállásának 50. évét ünneplő jubileumi programsorozat részeként valósult meg.

Drágulnak a nyári táborok

Drágulnak a nyári táborok 5-15 % közötti drágulással számolhatnak azon családok, akik tábort szeretnének foglalni a 2019-es nyári időszakra. Ez azt jelenti, hogy amennyiben egy család egy hétre szeretne programot biztosítani a gyermeknek, akkor napközis turnus esetében átlagosan 35 ezer, az ott alvós változatnál pedig 50 ezer forintot kell erre a célra félretennie.

Már a magyar Telekom IPTV hálózatán is fogható a Rákosmente TV

Már a magyar Telekom IPTV hálózatán is fogható a Rákosmente TV A Rákosmente TV ezúton tájékoztatja a lakosságot, hogy a Televízió adása 2018 október elsejétől a UPC 510-es digitális, a Digi C6 182,5 MHz analóg és a 410,00 MHz digitális programkiosztásában, illetve a Telekom 230-as digitális és IPTV hálózatán a 265-ös csatornahelyen is látható.

« »
videók
hírek
Élő adás
NMHH


A Rákosmente TV médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra program keretében támogatja
facebook