toggle-left toggle-right
RMTV

Hóka László köszöntése

Hóka László köszöntése Rákosmente önkormányzata rendszeresen felköszönti a kerület kilencvenedik, kilencvenötödik, illetve a 100. életévüket betöltött polgárait. Dr. Piláth Károly kerületrészi önkormányzati képviselő Hóka László rákoscsaba-újtelepi otthonába látogatott el augusztus 9-én, hogy jókívánságait a szépkorú ünnepelt részére átadhassa.

Közlekedésbiztonsági kockázatot rejt a kánikula

Közlekedésbiztonsági kockázatot rejt a kánikula A hosszan tartó meleg megviseli az emberi szervezetet, ez a jelenség pedig leginkább a gépjárművezetők ideiglenes képességromlását eredményezheti.

Ne etessük a vízimadarakat!

Ne etessük a vízimadarakat! Gyakori jelenség, hogy a vízparton üdülő – alapvetően jó szándékú – emberek kenyérrel, és más szerves táplálékkal etetik a vízimadarakat. Ez a cselekedet azonban nem csupán felesleges – mivel ebben az időszakban az állatok korlátlanul találnak maguknak élelmet – de ártalmas is.

Nyáron is szolgálatban a Rákosmenti Mezei Őrszolgálat munkatársai

Nyáron is szolgálatban a Rákosmenti Mezei Őrszolgálat munkatársai A Rákosmenti Mezei Őrszolgálat nyári feladatai között a tűzgyújtási tilalom betartatása, a kutyatulajdonosok pórázhasználatának ellenőrzése, az illegális szemétlerakók felderítése, valamint az állatmentés egyaránt szerepel.

Már a magyar Telekom IPTV hálózatán is fogható a Rákosmente TV

Már a magyar Telekom IPTV hálózatán is fogható a Rákosmente TV A Rákosmente TV ezúton tájékoztatja a lakosságot, hogy a Televízió adása 2018 október elsejétől a UPC 510-es digitális, a Digi C6 182,5 MHz analóg és a 410,00 MHz digitális programkiosztásában, illetve a Telekom 230-as digitális és IPTV hálózatán a 265-ös csatornahelyen is látható.

« »
videók
hírek
Élő adás
NMHH


A Rákosmente TV médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra program keretében támogatja
facebook