toggle-left toggle-right
RMTV

100 éves Rákoshegy

100 éves Rákoshegy 2022-ben ünnepelhetjük Rákoshegy önállóvá válásának 100. évfordulóját, mely alkalomból május 21-én egy családi napot hívott életre a kerületrészi Polgári Kör. A Czimra Gyula Általános Iskola udvarán megvalósuló esemény óvodás és iskolás csoportok produkcióival vette kezdetét.

Családi nap a Podmaniczky iskolában

Családi nap a Podmaniczky iskolában Május 21-én újfent megrendezte több évtizedes hagyományra visszatekintő családi napját a Podmaniczky János Evangélikus Óvoda és Általános Iskola. Az esemény Horváth Tamás polgármester és Dr. Fenke Ferenc önkormányzati képviselő támogatásával valósult meg, és a tavaszi papírgyűjtésből befolyt összegből.

Idén is megtartották a „Miénk a tér” elnevezésű rendezvényt

Idén is megtartották a „Miénk a tér” elnevezésű rendezvényt Idén is megrendezték a „Miénk a tér” elnevezésű programot Rákoscsaba főterén, május 21-én. A kerületrészben már hagyománynak számító családi nap látogatóit ezúttal is számos programmal: színpadi produkciókkal, lovaskocsikázási lehetőséggel, különböző ügyességi és népi játékokkal várták a szervezők.

Piaci körkép

Piaci körkép A rákoskeresztúri „régi” piac évtizedek óta a kerületiek egyik kedvenc helye, ha a termesztett élelmiszerek, húsáruk, vagy különféle növények beszerzéséről van szó. A létesítményben most leginkább a magyar eper, az egynyári virágok, a frisshajtású palánták, valamint az őstermelők portékái a legkelendőbbek.

Műsorunk analóg továbbítása technikai okok miatt megszüntetésre került

Műsorunk analóg továbbítása technikai okok miatt megszüntetésre került 2020.09.01 napjától a DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. és Társaságunk között létrejött megállapodás értelmében a szolgáltató hálózatán műsorunk analóg továbbítása technikai okok miatt megszüntetésre került. A lényegesen jobb kép- és hangminőséggel történő digitális sugárzás továbbra is elérhető marad.

« »
videók
hírek
Élő adás
NMHH


A Rákosmente TV médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra program keretében támogatja
facebook