toggle-left toggle-right
RMTV

Januárban is megtartotta testületi ülését Rákosmente Önkormányzata

Januárban is megtartotta testületi ülését Rákosmente Önkormányzata Polgármesteri beszámolójában Horváth Tamás kiemelte, hogy befejeződtek az Egészségház utca 40 szám alatt található felnőtt fogorvosi és gyermekorvosi rendelő felújításának munkálatai, továbbá a Budapesti Közlekedési Központ társadalmi egyeztetést követően több 17. kerületben közlekedő buszjárat útvonalát módosította.

Kiállítás a Diadal Úti Általános Iskolában

Kiállítás a Diadal Úti Általános Iskolában Üvegfestő varázslat címmel nyílt kiállítás a Diadal Úti Általános Iskolában. A magyar kultúra napjához kapcsolódó program keretében a Rákoscsaba-Újtelepért Egyesület javaslatára Szabó Gabriella munkáit állították ki a tanintézmény aulájában.

Március elsejétől újra látogatható az Újlak utcai uszoda

Március elsejétől újra látogatható az Újlak utcai uszoda Március elsejétől újra látogatható lesz az Újlak utcai uszoda. Az 570 millió forintos állami támogatásnak és a kedvezőbb rezsifeltételeknek köszönhetően a tervezettnél egy hónappal korábban nyitja meg kapuit a 17. kerületi létesítmény.

Szépkorú köszöntése

Szépkorú köszöntése Szabó Tiborné, Rákoshegy önkormányzati képviselője egy Orbán Viktor miniszterelnök, valamint Horváth Tamás polgármester által egyaránt aláírt díszoklevél, illetve egy üveg bor átadásával köszöntötte Szántó Lászlót 90. születésnapja alkalmából.

Műsorunk analóg továbbítása technikai okok miatt megszüntetésre került

Műsorunk analóg továbbítása technikai okok miatt megszüntetésre került 2020.09.01 napjától a DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. és Társaságunk között létrejött megállapodás értelmében a szolgáltató hálózatán műsorunk analóg továbbítása technikai okok miatt megszüntetésre került. A lényegesen jobb kép- és hangminőséggel történő digitális sugárzás továbbra is elérhető marad.

« »
videók
hírek
Élő adás
NMHH


A Rákosmente TV médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra program keretében támogatja
facebook