toggle-left toggle-right
RMTV

Felújítás az Újlak utcai uszodában

Felújítás az Újlak utcai uszodában Felújították az Újlak utcai Uszoda számos részlegét. A 77,2 millió forintból megvalósult beruházás során 110 m2 lépcsőt, 400 m2 padlót, és ugyanennyi falat burkoltak le a szakemberek, valamint új lépcsőkorlátot és lámpatesteket, továbbá 1200 m2-nyi friss falfestést kapott a létesítmény.

Új labdafogó hálók a Diadal úti játszótéren

Új labdafogó hálók a Diadal úti játszótéren Az elmúlt időszakban folyamatosan bővült a Diadal úti játszótéren található eszközállomány. A napokban pedig a focipályánál található elhasználódott labdafogó hálókat is kicserélték a szakemberek.

A zene világnapja Rákosmentén

A zene világnapja Rákosmentén Három 17. kerületi tanintézet közreműködésével tartottak kóruskoncertet a Rákoscsabai Közösségi Házban szeptember 28-án.

Két új moduláris játszótérrel bővült Rákosmente

Két új moduláris játszótérrel bővült Rákosmente Tovább folytatódott Rákosmente Önkormányzatának közterületek fejlesztésére irányuló programja, melynek keretében ezúttal két moduláris játszótérrel gyarapodott Rákoscsaba. Magyarországon elsőként Rákosmentére telepítettek ilyen jellegű eszközöket.

Műsorunk analóg továbbítása technikai okok miatt megszüntetésre került

Műsorunk analóg továbbítása technikai okok miatt megszüntetésre került 2020.09.01 napjától a DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. és Társaságunk között létrejött megállapodás értelmében a szolgáltató hálózatán műsorunk analóg továbbítása technikai okok miatt megszüntetésre került. A lényegesen jobb kép- és hangminőséggel történő digitális sugárzás továbbra is elérhető marad.

« »
videók
hírek
Élő adás
NMHH


A Rákosmente TV médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra program keretében támogatja
facebook