toggle-left toggle-right
RMTV

Mikulás Kupa Kyokushin Karate utánpótlás országos bajnokság

2023-12-05 13:34:05

A 17. kerületi RTK DOJO SE Több mint 20 évvel ezelőtt hívta életre első alkalommal Mikulás Kupa elnevezésű országos megmérettetését, amely minden esztendőben a legutolsó nagy kihívásnak számít a versenyzők körében. A Kyokushin Karate utánpótlás országos bajnokságnak december 2-án az Újlak Utcai Általános Iskola tornaterme adott otthont. A sporteseményre, melynek keretében egyaránt lehetett nevezni formagyakorlatra, valamint küzdelemre is, 35 egyesületből több mint 260-an neveztek összességében.

Az eseményen a megjelenteket Horváth Tamás polgármester köszöntötte, aki elmondta: a városvezetés számára fontos, hogy minél több fiatal sportoljon rendszeresen, így örömmel támogatja az utánpótláskorúak versenyeit, ezzel is aktivitásra ösztönözve az érintetteket, hiszen a mozgás mind mentálisan, mind pedig fizikálisan jótékony hatást gyakorol a gyermekekre.

Az RTK DOJO SE, következő nagy megmérettetése a Diákolimpia lesz a 2024-es esztendő első felében, valamint a szintén jelentős hagyománnyal bíró Nyúl Kupa, melyet áprilisban fognak majd megtartani, méghozzá 2023-hoz hasonlóan jövőre is a Riz Levente Sport és Rendezvényközpontban.

Élő adás
NMHH


A Rákosmente TV médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra program keretében támogatja
facebook