toggle-left toggle-right
RMTV

Családi nap a Podmaniczky iskolában

2022-05-23 15:57:15

Már a kora reggeli órákban pattogott a tűz és kellemes illatok szálingóztak a Podmaniczky János Evangélikus Óvoda és Általános Iskola udvarában. Mindez nem véletlen, hiszen az intézmény – a járványhelyzetből adódó több éves kihagyást követően – idén újfent megrendezte a hagyományos családi napját. 

A siker ezúttal is garantált volt, hiszen Horváth Tamás polgármester és Dr. Fenke Ferenc önkormányzati képviselő támogatásának, valamint az intézmény papírgyűjtéséből befolyt összegnek köszönhetően olyan változatos programok várták az érdeklődőket, mint az élőcsocsó, a spinracing és az óriás sakk. A városvezetés nevében pedig Dr. Bakos András alpolgármester úgy fogalmazott: igaz az elmúlt időben a pandémia révén más irányt vett a közösségi élet, végre ismét van lehetőségük a szülőknek betekintést nyerni a gyermekeik munkahelyére. 

Volt, aki futballozással töltötte a délelőttöt, míg mások több méteres buborékokat készítettek. Emellett sokan voltak kíváncsiak az iskolába érkező tűzoltóautóra, valamint a Tükörmódszer Magyarország bemutatócsoportja által megvalósuló kutyás produkcióra. A szülők többsége ugyanakkor a közös főzésből vette ki aktívan a részét.

A szervezők és a résztvevők egyaránt bíznak abban, hogy a jó hangulatú, közösségépítő esemény, még hosszú évtizedekig megvalósulhat majd a jövőben. 
 

Élő adás
NMHH


A Rákosmente TV médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra program keretében támogatja
facebook