toggle-left toggle-right
RMTV

Idén is megtartották a „Miénk a tér” elnevezésű rendezvényt

2022-05-23 15:50:19

Többek mellett a 17 kerületi oktatási és kisgyermeknevelő intézmények, köztük a Mézeskalács Óvoda, a Rákoscsabai Jókai Mór Református Általános Iskola, és a Szabadság Sugárúti iskola növendékei is színpadra álltak május 21-én Rákoscsaba főterén, ahol idén is megrendezésre került a kerületrész Miénk a tér elnevezésű programja.  A családi napot Virág Mihály önkormányzati képviselő nyitotta meg, aki beszédében megköszönte a résztvevők jelenlétét és a szervezők munkáját, valamint felidézte a rendezvény megszületésének körülményeit.

A szervezők idén is számos programmal várták a kerület polgárait. A L.E.T Alapítvány kutyás bemutatóval készült az eseményre, az érdeklődők kipróbálhatták a lovaskocsikázást, a különböző ügyességi- és népi játékokat, valamint a gyermekek körében igen népszerű légvárat és arcfestést is. A Vigyázó Sándor Művelődési Központ szervezésében megvalósuló eseményt Rákosmente Önkormányzatának támogatásával évek óta megrendezik a kerületrészben.

Délután különböző filmzenék is felcsendültek, méghozzá újra gondolva, a Brass Dance zenekar előadásában, akik először játszottak Rákoscsabán. Az együttes két különböző műsorblokkal is közönség elé állt.
A rendezvényen szinte valamennyi korosztály képviseltette magát, az egésznapos programfolyam pedig késő délután a formáció fellépésével ért véget.

Élő adás
NMHH


A Rákosmente TV médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra program keretében támogatja
facebook