toggle-left toggle-right
RMTV

Nyári táborok a Vigyázó Sándor Művelődési Központ szervezésében

2022-05-03 13:51:39

Hamarosan itt a nyár és ezzel együtt az iskolai vakáció, vagyis a több héten át tartó tanítási szünet egyaránt elérkezik. Erre az időszakra csak úgy, mint az elmúlt esztendőkben, idén is meghirdette napközis táborait a kerületi gyermekek számára a Vigyázó Sándor Művelődési Központ, a Rákoscsabai-, a Rákoskerti- és a Rákoshegyi Közösségi Ház, az Erdős Renée Ház, továbbá a Csekovszky Árpád Művelődési Ház. A szervezők a 2022-es szezonra több különféle tematikájú programmal készültek, ennek megfelelően közel 20 féle foglalkozás közül választhatnak az óvodások, valamint az alsó- és felső tagozatos tanulók.

A táboroztatási szezon június elejétől július végéig tart, azonban a szervezők augusztusra is elérhetővé tettek napközis foglalkozásokat. Az első program június 20-án kerül megrendezésre, az utolsó kezdete pedig augusztus 22-ére esik majd. Az egyes alkalmakra már elindult a jelentkezés, a különböző eseményeknek azonban egyéni elérhetőségük van, ugyanis a Vigyázó Sándor Művelődési Központ és tagintézményei mellett különböző helyi csoportok szintén létrehoznak táborokat a rákosmenti gyerekek számára.

A 2022-es évre meghirdetett lehetőségekről az érdeklődők bővebben az érintett intézményekben, valamint azok web- és közösségi oldalain tájékozódhatnak.

Élő adás
NMHH


A Rákosmente TV médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra program keretében támogatja
facebook