toggle-left toggle-right
RMTV

Pályázati felhívásokat tett közzé Rákosmente Önkormányzata

2022-04-27 11:50:59

A XVII. kerületi városvezetés – több különböző területen pályázati felhívásokat tett közzé, melyek együttes célja, hogy támogassa a helyi székhellyel rendelkező egyesületeket és civil szervezeteket. Az egyik ilyen jellegű kezdeményezés keretében valamennyi rákosmenti, bejegyzett sportegyesület jelentkezhet a 10 millió forint összegű sporttámogatási lehetőségre.

Ebben az időszakban a nevelési-oktatási intézmények, illetve a Rákosmentén működő társadalmi és egyházi csoportok a nekik szóló önkormányzati felajánlásokra szintén pályázhatnak, hiszen kiemelten fontos, hogy a közelgő nyári táborszezonban a programok biztosítva legyenek az itt élő fiatalok számára.

A helyhatóság továbbá a civil szervezetek támogatására indított pályázatot is életre hívta, mely azért jött létre, hogy elősegítse az adott szervezetek működését, fejlesztését, illetve az üzemeltetési feltételek javítását szolgáló költségek részbeni fedezését. Erre 5 millió forintos keretösszeg áll rendelkezésre. Mindhárom meghirdetett tendernek április 29-én van a benyújtási határideje. A témával kapcsolatban további részletes információt a www.rakosmente.hu oldalon, az Ügyintézés menüpont alatt találnak az érdeklődők.

Élő adás
NMHH


A Rákosmente TV médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra program keretében támogatja
facebook