toggle-left toggle-right
RMTV

A Föld Napja Rákosligeten

2022-04-25 13:06:13

Április 23-án újfent élettel telt meg a Csekovszky Árpád Művelődési Ház, ugyanis több évnyi kihagyást követően idén semmi sem szabott gátat a Föld Napja alkalmából sokesztendős hagyományra visszatekintő rendezvénysorozatnak. Az intézmény színháztermébe lépve rögtön egy érdekes kalandozásra hívta a látogatókat az a kiállítás, mely egy – a fiatal művészek számára korábban meghirdetett – alkotói pályázat révén valósulhatott meg. 

A szakmai zsűri döntése alapján ezúttal Antal István műve nyerte a legjobb kompozícióért járó elismerést, míg a legkiemelkedőbb technikával Antal Réka dolgozott. A legegyedülállóbb ötletet Lukács Lilla tudhatja magáénak, a közönségdíjjal pedig Lados Luca gazdagodott. A tárlat mellett továbbá minden korosztály megtalálhatta a számára kellemes elfoglaltságot; a felnőtteket például a Rákosligeti Kertbarát Körnek köszönhetően, növény csere-bere várta a helyszínen. Mindeközben a legkisebbek különböző anyagokból készíthettek állatokat. 

A Csekóház és a Maros Mozi szervezésében megvalósuló egésznapos rendezvénysorozaton termelői- valamint kézműves vásárra egyaránt sor került, melyeknek keretében számos árusításra szánt portéka közül válogathattak az érdeklődők.

Élő adás
NMHH


A Rákosmente TV médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra program keretében támogatja
facebook