toggle-left toggle-right
RMTV

I Bike 2022

2022-04-25 12:26:15

Április 23-án a Fő téren gyülekeztek a 17. kerületi kerékpárosok, hogy együtt induljanak az I Bike elnevezésű felvonulás rajtjának helyszínéhez. 
Szinte valamennyi korosztályt sikerült megszólítania a rendezvénynek, Csanádi György a Magyar Kerékpárosklub Kelet-Pesti Területi Szervezetének titkára rámutatott: a kezdetektől fontos szempont volt, hogy az I bike felvonulás egy családbarát programként kerüljön be a köztudatba.

Amint Dr. Bakos András alpolgármester kitért rá: Rákosmente Önkormányzata is nagy hangsúlyt fektet a kerékpáros infrastruktúra fejlesztésére, korábban már két bicikliút is megépült a kerületben: a Pesti útnon, a Naplás úton, valamint a Rákos-patak mentén, a következő lépés pedig, hogy összekössék ezeket a belvárossal.    

A kerületi kerékpárosok biciklijük magasba emelését követően közösen indultak el az I bike felvonulásra. Idén a résztvevők a Városligettől a Rakparton, az Erzsébet- és az Árpád hídon is áthaladva tettek meg egy több km-es túrát.  Végül az esemény a Margit szigeti Nagyréten ért véget.

Élő adás
NMHH


A Rákosmente TV médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra program keretében támogatja
facebook