toggle-left toggle-right
RMTV

Átadták a Kaszáló utcánál található felújított kondiparkot

2022-04-22 16:37:19

Rákosmente Önkormányzata kiemelt figyelmet fordít arra, hogy a kerületiek számára minél több lehetőséget biztosítson a sportolásra, testmozgásra. A szabadidős tevékenységi körök kiszélesítésének érdekében közel 10 évvel ezelőtt indult meg helyi szinten a kültéri fitneszparkok telepítésének projektje. Rákoskeresztúron, a Kaszáló utcánál épült meg az első ilyen jellegű létesítmény, melyet 2013-ban civil kezdeményezésre hoztak létre. – idézte fel Horváth Tamás polgármester.

A kihelyezésre kerülő eszközállomány együttes használatával szinte a teljes test átmozgatható, ehhez pedig olyan elemek állnak rendelkezésre, mint a húzódzkodó, az egyensúlyozó gerenda, szökellő állvány, illetve a párhuzamos korlát. A városvezető hozzátette: a helyhatóság a jövőben további sportparkok létrehozásával járul hozzá a kerület polgárainak egészséges életviteléhez.

A street work out parkkal kapcsolatban, melynek átadásánál Dr. Bakos András alpolgármester is jelen volt, Horváth Tamás elmondta: bízik abban, hogy a jó idő beköszöntével korosztálytól függetlenül sokan élnek majd a szabadtéren történő edzés lehetőségével.

Élő adás
NMHH


A Rákosmente TV médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra program keretében támogatja
facebook