toggle-left toggle-right
RMTV

Locsolóbált tartottak szépkorúaknak

2022-04-20 15:50:30

Szép számban gyűltek össze a kerületi szépkorúak április 19-én a Vigyázó Sándor Művelődési Központban, ugyanis az intézményben működő Nyugdíjas klub megtartotta hagyományos húsvéti locsolóbálját. A rendezvényre étellel-itallal, valamint kölnivel és piros tojással készültek a résztvevők. Liptowszky Nándorné, a Nyugdíjas Klub vezetője elmondta: a közösség 120 tagja közül a mostanihoz hasonló zenés, táncos rendezvényükre átlagosan közel 100 fő látogat el.

Az eseményt egyaránt megtisztelte jelenlétével Dr. Füzesi Péter alpolgármester, valamint Horváth Tamás polgármester is. A városvezető beszédében örömét fejezte ki azzal kapcsolatban, hogy a Nyugdíjas Klub megannyi színes programot szervez, illetve azt is üdvözölte, hogy egy állandó törzshelyre leltek a tagok a rákoskeresztúri helyszínen.

A polgármester továbbá egy verssel köszöntötte a szépkorú hölgyeket, majd az ünnepkörhöz tartozó szokásoknak megfelelően meglocsolta őket. Ezt követően az esemény további részében zenei kíséret mellett táncolhattak a megjelentek, benépesítve a táncparkettet.
 
 

Élő adás
NMHH


A Rákosmente TV médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra program keretében támogatja
facebook