toggle-left toggle-right
RMTV

Öt kórus adott koncertet a jótékonyság jegyében

2022-04-13 16:28:46

Öt kórus közreműködésével tartottak jótékonysági koncertet a Nepomuki Szent János Főplébániatemplomban, április 10-én, az eseményt a Rotunda Kórus Alapítvány és a Rákoscsabai Közösségi Ház szervezte. A karitatív hangverseny Bolyosné Pethő Ildikó orgonajátékával vette kezdetét, ezt követően több kórus is fellépett. A Harmónia Nőikar, a Rákoscsabai Baptista Gyülekezet Vegyeskara, a Rotunda Énekegyüttes, a Balassi Bálint Nyolcévfolyamos Gimnázium 7. C osztályának csengőzenekara, illetve a Missió Cantorum Vegyeskar egyaránt kiállt az idei nemes ügy mellett.

A rendezvény életre hívói a bevételt ezúttal is a Rákosmente Mentéséért Alapítvány javára ajánlották fel. Bánki Róbert, a szervezet alapítója elmondta: nagyon hálásak mind a koncert létrejöttéért mind pedig a beérkező felajánlásokért.

Tóthné Mózer Annamária a Rotunda Énekegyüttes és a Harmónia Nőikar kórusvezetője rámutatott: a fellépő együttesek zöme kerületi kötődésű, éppen ezért mindannyian fontosnak tartják, hogy a helyi illetőségű alapítványokat is támogassák.

A hangversenyt követően a megjelentek a templom bejáratánál elhelyezett adománygyűjtő dobozhoz járulhattak felajánlásaikkal, ilyen módon is segítve a karitatív kezdeményezés sikerességét.

Élő adás
NMHH


A Rákosmente TV médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra program keretében támogatja
facebook