toggle-left toggle-right
RMTV

Őszi Bringás reggeli

2021-09-22 13:13:25

Szeptember 22-én a kora reggeli órákban együtt fogyaszthattak el napindító finomságokat a biciklivel közlekedők a Fő téren, Rákosmente Önkormányzata ugyanis újfent csatlakozott a Magyar Kerékpárosklub Bringás reggeli kampányához. A helyszínre legelsőként Horváth Tamás polgármester kerekezett, aki, mint elmondta, örömmel áll a Bringázz munkába! elnevezésű kezdeményezés mellé.

Nemcsak a városvezető érkezett két keréken a Fő térre, hanem dr. Füzesi Péter alpolgármester is, aki utalt rá, hogy Rákosmentén több bicikliutat is építettek az elmúlt években, így Rákosmente, a jó környezeti adottságai mellett, méltán lett többszörös „kerékpáros barát” kerület.

Az esős reggelen megrendezésre kerülő eseményen a forró tea elfogyasztása mellett Rákosmente logójával ellátott kerékpáros ajándéktárgyakat is választhattak a megjelentek. Ezzel egy időben a Magyar Kerékpárosklub Kelet-Pesti területi szervezetének képviseletében Katona Csaba friss gyümölcsöt és biciklis Kisokost osztott ki a résztvevők között.

Élő adás
NMHH


A Rákosmente TV médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra program keretében támogatja
facebook