toggle-left toggle-right
RMTV

Elindult a Rákoskerti Útjavítási Program

2021-09-14 10:13:55

Szeptember elején vonultak fel a munkagépek a rákoskerti Bottyán utcában. A vonatkozó beruházás keretében aszfaltterítéses útjavítást hajtanak végre a közterület teljes hosszában a szakemberek. Hatvani Zoltán, a kerületrész önkormányzati képviselője elmondta, hogy a helyhatóság által biztosított forrásból létrejövő fejlesztés a Rákoskerti Útjavítási Program égisze alatt valósul majd meg.

A képviselő hangsúlyozta: a beavatkozás nem útépítést jelent, így nem kerül sor szegélykő elhelyezésére, vízelvezetésre, illetve járdalétesítésre sem, mivel így a munkálatok a rendelkezésre álló összeg tízszeresébe kerültek volna, az összköltség pedig így is százmillió forintot tesz ki.  A munkagépek a következő hetek során több kerületrészi utcában is megfordulnak majd, hiszen a projekt nem csupán egyetlen szakaszt érint.

A kivitelező ígérete szerint a Bottyán, Görömböly és Ráspoly utcák kijavítása szeptember végére fejeződhet be. Az Ököl utca egy adott pontján, valamint a Borzavár utcában azonban már elvégezték a kátyúzásokat. Hatvani Zoltán kitért rá, hogy amennyiben marad még rá keret, az ősz folyamán az Andrásfa és Pásztorfalva utcák szintén részt fognak venni a programban.

Élő adás
NMHH


A Rákosmente TV médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra program keretében támogatja
facebook