toggle-left toggle-right
RMTV

Slezák Ferencné köszöntése

2021-07-07 13:30:49

Rákoskerti otthonában köszöntötte Slezák Ferencnét Hatvani Zoltán, a kerületrész önkormányzati képviselője, aki előbb egy emléklappal, majd egy csokor virággal örvendeztette meg az ünnepeltet, annak 90. születésnapja alkalmából.
Hédi néni 1931. július 3-án látta meg a napvilágot Budapesten, egy kétgyermekes családban. Mint mondta: bár bátyja évtizedek óta Torontóban él, a mai napig rendkívül jó a kapcsolatuk. Iskoláit szintén Pesten végezte, majd diplomát is szerzett, s egy nem mindennapi szakmában sikerült elhelyezkednie.

A szépkorú hölgy hozzátette: férjével éppen a közös hivatásnak és azonos munkahelynek köszönhetik egymást, idén ünnepelték 62. házassági évfordulójukat. Egy lánygyermekük született, Erika, aki két unokával ajándékozta meg szüleit. A házaspár 25 éve költözött Rákosmentére, nyugdíjas éveik pihenéssel és olvasással telnek. Hédi néni hangsúlyozta: fontos, hogy amíg az ember bírja, addig aktívan töltse mindennapjait.

A hosszú élet titkával kapcsolatban az érintett elmondta: lényeges, hogy mindig sportoljunk és éljünk jókedvűen, hiszen ez az alapja mindennek. Az esemény kötetlen beszélgetéssel zárult, melynek alkalmával Hatvani Zoltán reményét fejezte ki azzal kapcsolatban, hogy 5 és 10 esztendő múlva is ugyanígy köszönthetik majd otthonában Slezák Ferencnét. 

Élő adás
NMHH


A Rákosmente TV médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra program keretében támogatja
facebook