toggle-left toggle-right
RMTV

Minden érdeklődőt vár a MikulásGyár

2019-12-11 16:07:59

Az idei esztendőben 15. alkalommal nyitotta meg kapuit a MikulásGyár, hazánk egyik legnagyobb karitatív akciója. A szervezők ezúttal a Millenáris Parkban és a Lurdy Házban várják az adományozókat. A felajánlások közé tartós élelmiszerek, játékok és könyvek kerülhetnek, az utóbbiból idén 50 ezer darabot szeretnének összegyűjteni a nehéz sorsú családoknak. – mondta el Éskovács Péter, a program sajtófőnöke.

Abban az esetben, ha valaki nem tudja személyesen leadni az adományát a kijelölt pontokon, a Magyar Posta minden egyes fiókja ez alkalommal is térítésmentesen veszi át és juttatja célba az összeállított csomagot, csupán annyit kell feltüntetni rajta, hogy „Mikulásgyár”. Éskovács Péter kiemelte: a kezdeményezés évről évre egyre nagyobb népszerűségnek örvend, ezért ebben az esztendőben is számos rászoruló gyermek karácsonyához járulhatnak hozzá az akció résztvevői.  


A MikulásGyár színes családi programokkal, koncertekkel és olvasósarokkal várja az érdeklődőket egészen december 21-ig. A jótékonysági program lebonyolításához a szervezők továbbra is várnak segítőket, akik az onkentes@mikulasgyar.hu e-mailcímen jelentkezhetnek.

Élő adás
NMHH


A Rákosmente TV médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra program keretében támogatja
facebook