toggle-left toggle-right
RMTV

Rajzkiállítás a Vigyázóban

2015-04-24 08:52:01

Több, mint két évtizede minden évben megrendezi kulturális szemléjét a volt Laborcz, ma Podmaniczky János Evangélikus Óvoda és Általános Iskola, melynek egyik jelentős eseménye a rajz tagozatos tanulók kiállítása. Az alkotásokat ezúttal is a legkülönfélébb technikákkal készítették a gyermekek. A tárlat április 22-én a Vigyázó Sándor Művelődési Ház Ballonyi Galériáján nyitotta meg kapuit.

A kiállítást annak védnöke, Radosné Lengyel Anna, a Magyar Evangélikus Egyház Déli Egyházkerületének felügyelője nyitotta meg. Kiemelte: a kiállító gyerekek tehetsége adomány.

Mellettük az iskola leendő kisdiákjainak munkáit is kiállították, és immár 9. alkalommal hirdették ki az ovi-suli rajzpályázat díjazottjait. Munkájáért különdíjat kapott Simor Emili, Horváth Levente. Harmadik helyezett lett és Végh János, második helyet ért el Lajos Anna Rebeka, a legügyesebb pályázó címét pedig idén Nyikos Nóra kapta. Több mint 100 gyermekalkotás tölti be a galériát, ahol a gyerekek egy éves munkájuk gyümölcsét tárták a közönség elé, köztük Laborcz-díjas tanulók is.

A podmaniczkys diákok rajzai április 30-ig tekinthetőek meg a Ballonyi Galérián.

Élő adás
NMHH


A Rákosmente TV médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra program keretében támogatja
facebook