toggle-left toggle-right
RMTV

Bölcsődekóstolgató rendezvény Rákosmentén

2015-04-22 16:46:52

Hetedik alkalommal rendezték meg Rákosmentén a Bölcsődekóstolgató elnevezésű rendezvényt április 22-én, melynek célja, hogy az érdeklődő szülők közelebbről is megismerhessék a kerület hat önkormányzati bölcsődéjének életét, valamint tájékozódjanak, hogy milyen egyedi szolgáltatásokat nyújtanak az egyes intézmények. A nagy érdeklődésre számot tartó eseményt Fohsz Tivadar nyitotta meg április 22-én, a Vigyázó Sándor Művelődési Házban.

Az alpolgármester megnyitóbeszédében kiemelte: Rákosmentén az elmúlt években jelentősen nőtt a bölcsődék kapacitása: 2 új bölcsőde megnyitását, és több bővítést követően ma 472 férőhely van, és nincs várólista.

 Rákosmente valamennyi bölcsődéjében továbbra is nagy sikerrel tartanak ún. zenebölcsi foglalkozásokat, Mayerné Papp Bíborka vezetésével. Ebből is kaphattak ízelítőt a program résztvevői. Dr. Móra Imola gyermekorvos, Gulyásné Bálint Magdolna dietetikus,  valamint Borsfay Mária gyógypedagógus készséggel válaszolt  a szülők felmerülő kérdéseire . A Nefelejcs Bölcsőde jóvoltából pedig különböző egészséges ételeket lehetett megkóstolni, amelyeket az intézményekben szolgálnak fel a gyermekeknek.

 Április 27 és 30 között nyílt hetet tart Rákosmente valamennyi bölcsődéje, ez idő alatt délelőttönként be lehet látogatni az intézményekbe, még intenzívebb betekintést nyerve azok munkájába, személyes benyomások és tapasztalatok alapján.

Élő adás
NMHH


A Rákosmente TV médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra program keretében támogatja
facebook