toggle-left toggle-right
RMTV

Önkormányzati karácsony

2014-12-22 09:46:38

Az összejövetelt ezúttal Domonyvölgyben, a Lázár Lovasparkban tartották, ahol Riz Levente polgármester köszönte meg mindenkinek idei, áldozatos munkáját.  - A 2014-es évben az önkormányzat dolgozóinak három választáson is helyt kellett állniuk. Ezért is tartották a hivatali Karácsonyt e különleges helyszínen. – mondta el dr. Rúzsa Ágnes, kerületünk jegyzője.

A domonyvölgyi Lázár Lovaspark falusi udvarában Rákosmente Önkormányzatának munkatársai  egyebek mellett a legkiválóbb terelőkutyákat, a pulikat, a mangalica sertéseket, vagy a méltán híres magyar szürke marhákat tekinthették meg, sőt az istállóban találkozhattak azokkal a magyar nóniuszokkal és lipicai lovakkal is, akik nem egy díjat elnyertek már a Lázár-fivérek irányítása alatt.

Lázár Vilmos négyszeres egyéni- és ötszörös csapatvilágbajnok kettes fogathajtó, Lázár Zoltán ötszörös kettes fogathajtó és kétszeres négyes fogathajtó világbajnok, de a magyar díjugratás új reménysége, ifj. Lázár Zoltán is sorra nyeri a versenyeket. A Világbajnokok Termében, melynek polcai csak úgy roskadoznak a kupáktól, érméktől, megtaláltuk Rákosmente díszpolgári okleveleit, hiszen a Lázár-testvérek a Balassi Bálint gimnázium tanulói voltak. A programok között látványos lovas bemutató is szerepelt: fogathajtó verseny, íjazás lóhátról, valamint csikósok látványos szereplése tette emlékezetessé a délelőttöt. A lovas kalandokat követően ebéd várta a hivatal munkatársait, akiknek egész éves munkáját Riz Levente polgármester köszönte meg.

Élő adás
NMHH


A Rákosmente TV médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra program keretében támogatja
facebook