toggle-left toggle-right
RMTV

Nagycsaládosokat ajándékoztak meg a kerületben

2014-12-22 09:22:00

Sokgyermekes családokat látott vendégül a karácsonyi ünnepek alkalmából december 16-án este a Polgármesteri Hivatalban Rákosmente Önkormányzata és a Pesti úti Tesco áruház. A nagycsaládokat ünnepi műsorral, süteménnyel, valamint sok-sok ajándékkal várták.

Az eseményen jelenlévő Fohsz Tivadar alpolgármester elmondta: tizenöt családot tudtak megajándékozni, akik összesen 59 gyermeket nevelnek. Hozzátette: többek között az a szép a karácsonyban, hogy olyankor fokozottan összefognak az emberek. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy az egyházak, cégek és civilszervezetek egyaránt megmozdultak, hogy jó ügy mellé állhassanak.

 

Az adományokat felajánló Pesti úti Tesco áruház alkalmazottainak nevében Heim Ilona áruház igazgató és Nagyné Andrea személyzeti igazgató érkeztek a hivatalba, hogy továbbítsák munkatársaik jókívánságait. Mint elmondták, kétszáz dolgozójuk gyűjtötte össze az ajándékokat a nagycsaládosok részére, akiket a Tesco és az önkormányzat egy kis süteménnyel és gyümölccsel is megvendégelt.

Élő adás
NMHH


A Rákosmente TV médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra program keretében támogatja
facebook