toggle-left toggle-right
RMTV

Tanévzáró értekezletet tartott a Kelet-Pesti Tankerületi Központ

2022-06-23 23:50:43

Befejeződött a 10. valamint a 17. kerületi oktatási intézményekben is a 2021/2022-es tanév, melyet a hagyományokhoz híven egy összegző értekezlettel zártak le a Kelet-Pesti Tankerületi Központ fenntartásában működő iskolák igazgatói és igazgató-helyettesei. A Riz Levente Sport- és Rendezvényközpontban megtartott eseményen Dunai Mónika, Rákosmente országgyűlési képviselője kiemelte, hogy ez a tanítási év a koronavírus járvány, valamint a szomszédságunkban zajló háború okán számos nehézséggel szolgált, a leszűrhető tanulságok azonban még inkább összekovácsolták a közösségeket, illetve együttműködésre sarkallták a különböző területen dolgozó embereket.

Horváth Tamás polgármester rámutatott, hogy a mögöttük álló küzdelmes időszakban kiválóan helyt álltak az igazgatók, a pedagógusok és a diákok. Mint elmondta: annak ellenére, hogy már nem az önkormányzat az oktatási intézmények fenntartója mégis minden segítséget megad a városvezetés ahhoz, hogy az ottani dolgozók és maguk a tanulók is a lehető legkorszerűbb körülmények között végezhessék feladataikat.

A folytatásban Dr. Fekete Ildikó, a Kelet-Pesti Tankerületi Központ igazgatója egy prezentáció keretében idézte fel hónapról hónapra haladva az elmúlt tanév legfontosabb történéseit. Mint azt külön kihangsúlyozta: a gyermekek jövőjéért való munkálkodás a mindenkori közös céljuk a megjelenteknek.

Zárásként a jelenlévők egy bejáráson is részt vettek, és megtekinthették a Riz Levente Sport és Rendezvényközpont küzdőterét, amely a tervek szerint a téli időszakban számos szalagavatónak adhat majd helyet.

Élő adás
NMHH


A Rákosmente TV médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra program keretében támogatja
facebook