Újlak utcai uszoda

Felújítás miatt január 16-án nyit az uszoda

Január 16-án nyit ki újra az Újlak utcai uszoda, amelynek fenntartását ez évtől visszaveszi az önkormányzat. Az intézmény üzemeltetéséért ezentúl a Rákosmente Kft. Sport Divíziója felel. Az uszoda most átalakítás áll. Elsősorban az öltözők újulnak meg, ahol újrafestik a falakat, új hajszárítókat szerelnek fel, kicserélik a régi öltözőszekrényeket, a karszalagokat pedig biztosabb műanyag karperecekre cserélik. A programokban és a nyitva tartás rendjében nem lesz változás.
 

Kinyitott az uszoda - Nem lesz több bezárás

Felújítás miatt két hétig zárva tartott az Újlak utcai uszoda. Zsombok Ildikó uszodavezető tájékoztatása szerint a beruházást eredetileg szeptemberre tervezték, a rossz idő miatt azonban kézenfekvő volt, hogy a rekonstrukciót már most elvégezzék. A beszerelt hővisszanyerő az energiatakarékosságot és a költségek csökkentését szolgálja. Az uszoda így meg tudja tartani kedvező jegyárait.

http://www.rakosmentetv.hu/video/kinyitott-az-uszoda

Strandszezon

Meghosszabbított nyitva tartással várja az Újlak utcai uszoda a strandolókat. Hétköznap a táborozók, hétvégén inkább a családosok látogatják kerületünk egyetlen strandját. A fürdőzők szerint az árak mérsékeltek más fővárosi fürdők belépőjegyeihez képest, a medencékből azonban kevés van.