toggle-left toggle-right
RMTV

Újabb Enni adok-Enni kapok dobozzal bővült Rákosmente

Újabb Enni adok-Enni kapok dobozzal bővült Rákosmente 2016 óta érhetők el az élelmiszer pazarlás megszüntetését és karitatív célokat egyaránt szolgáló úgynevezett Enni adok-Enni kapok dobozok a 17. kerületben, a napokban pedig már a negyedik ilyen típusú láda került kihelyezésre, ezúttal a Hidasnémeti és a Jászivány utca sarkához, Rákoscsaba-Újtelepre.

A kerti zöldhulladékok szervezett elszállítása a 17. kerületben

A kerti zöldhulladékok szervezett elszállítása a 17. kerületben A kertgondozás során keletkező gyomokat, lomb-, fa-, illetve bokornyesedéket a Budapesti Közművek égisze alatt működő Fővárosi Közterület-fenntartó Nonprofit Zrt. március 4-től a kizárólag erre a célra fenntartott, biológiailag lebomló zsákokban térítésmentesen elszállítja.

Márciusban is folytatódott a Rákosmenti Nyugdíjas Szabadegyetem

Márciusban is folytatódott a Rákosmenti Nyugdíjas Szabadegyetem Ismét a 17. kerületi időseket várták a Vigyázó Sándor Művelődési Központba, ugyanis márciusban is folytatódott a Rákosmenti Nyugdíjas Szabadegyetem elnevezésű programsorozat, amelynek keretében ezúttal Dr. Macht László, a Rákosmenti Természetjáró Klub elnöke tartott előadást.

A tavasz minden évben kiemelt fecskevédelmi időszak

A tavasz minden évben kiemelt fecskevédelmi időszak 2010-re a magyarországi fecskeállomány mintegy 62%-a kihalt. Hazánkban a fecskék védett állatnak számítanak, ahogyan a fészkeik is azok, melyeknek leverése szinte egész évben tilos.

Műsorunk analóg továbbítása technikai okok miatt megszüntetésre került

Műsorunk analóg továbbítása technikai okok miatt megszüntetésre került 2020.09.01 napjától a DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. és Társaságunk között létrejött megállapodás értelmében a szolgáltató hálózatán műsorunk analóg továbbítása technikai okok miatt megszüntetésre került. A lényegesen jobb kép- és hangminőséggel történő digitális sugárzás továbbra is elérhető marad.

« »
videók
hírek
Élő adás
NMHH


A Rákosmente TV médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra program keretében támogatja
facebook